Spinnenbestrijding - Goed-Plan Reiniging, glazenwasser en spinnenbestrijding

Ga naar de inhoud
Kom thuis in een schone woning en hou tijd over voor uw gezin
Kom thuis in een schone woning en hou tijd over voor uw gezin

Spinbestrijding


Spinnen zijn nuttige dieren zullen veel mensen zeggen. En dat is ook zo; ze eten dagelijks 15% van hun eigen lichaamsgewicht aan muggen, vliegen en andere insecten.
We hebben ze dus wel nodig, maar liever niet voor het raam, in huis door de ventilatiesystemen of in ons haar wanneer we 's morgens slaperig de deur uit gaan. Ook zijn veel mensen gewoonweg bang voor spinnen.

Bijkomend nadeel is ze een boel rommel maken met hun spinnenwebben en nestjes, maar het ergst is dat hun ontlasting uw houtwerk en kozijnen aantast.

Van de natuur om uw huis heen blijven we af, maar uw huis kunnen we behandelen zodat geen spin u meer lastigvalt.


Bang voor spinnen


Arachnofobie of spinnenangst is een overmatige angst, een specifieke fobie voor spinnen en spinachtigen. Het is waarschijnlijk de meest voorkomende vorm van dierenfobie. Opvallend is dat arachnofobie bij natuurvolkeren aanzienlijk minder voorkomt dan in de westerse samenleving.

De angst kan zich uiten in het mijden van gebieden waar iemand spinnen verwacht tegen te komen, bijvoorbeeld een zolder met veel spinnenwebben, maar ook van vakantiegebieden waar de kans groot is met spinnen geconfronteerd te worden. De rechtstreekse confrontatie met spinnen kan in serieuze gevallen leiden tot ernstige paniekaanvallen.

Bron: Wikipedia
GOED-PLAN
Web: www.goed-plan.nl
Tel: 085-8640072
Privacy Policy
Terug naar de inhoud